moraknivar

Knivar har tillverkats i trakterna runt Mora sedan talet. Grunden till dagens fabrik lades redan och har sedan dess tagit vårt lokala hantverk ut i världen. Våra knivmakare tillverkar fortfarande knivar för hand, precis som då. Samtidigt arbetar vi med världsledande teknik i våra robotceller, som producerar. Mocara, 25 cm hela. SEK. Erik Frost, 26 cm. modellen fanns i militärgrönt m.m.. SEK. Mocara, 15 cm, aluminiumslida. SEK. Kniv designad av Anders Zorn, såldes på Stockholms Auktionsverk för 98 inklusive slagavgift. Finns anledning att återkomma till Zornknivarna. Morakniv med aluminiumslida, 14 cm. Hos Cervera hittar du de bästa produkterna från Morakniv.

Moraknivar - finns

Sidan redigerades senast den 5 januari kl. Kniven har ett dubbelgjutet gummigrepp med etsad struktur, lämpligt för våta miljöer. Skaftet är gjort av oljad björk, vilket ger en naturlig känsla och stora möjligheter för dig att själv forma handtaget till optimal passform. Traditionen förklaras av att knivarna — med de klassiskt röda träskaften — är sköna att arbeta med och har den rätta känslan. Skaft av polyamid med microblästrad struktur för bästa friktion - välj mellan tre olika grepp. Såg förresten plastsprutan som användes för ett par månader sen innan den åkte på skroten i Rättvik.

Moraknivar Video

Top 5 Best Mora Knives Erik Frost, 18 black panthers hela, aluminiumslida, vet inte om de baka till jul hos Frost?? Kniven har ett dubbelgjutet gummigrepp med etsad struktur, lämpligt för våta miljöer. Slidorna tillverkas numera i plast. Dessutom har det försetts med en vass ryggslipning, speciellt hat store för att användas med ett tändstål. Knivar sj.se köp resa av K. Morakniv med aluminiumslida, 14 cm SEK.