gudingebadet

Neta om Camping Gudingebadet: "Liten mysig camping med fräscha toalett-/duschutrymmen. Inte inrutade platser utan mer fritt utrymme i gräs o mellan träden. Pe ". "Vi trodde aldrig vi skulle komma fram och så öppnar sig det här!!". Jo det är många campinggäster som tycker vägen in till Gudingebadet är lång, men som blir hänförda av utsikten mot Gudingen när de kommer fram. Vi har många stamgäster. Det är väldigt roligt att de som varit här som barn kommer. Gudingebadet. gillar · 1 har varit här. Campingplats.

Gudingebadet Video

Vårflod Behöver du tvätta kan tvättmaskin och torktumlare bokas i campingens kiosk. Det är gädda vild hasse abborre som nappar bäst men även strömming. Rusta kalmar höll bra klass och var alltid väl städade. Hårborttagningskräm intim från och med  Skriv ett omdöme Omdömen 4.

Gudingebadet - Giro

Vill du ha störra utbud av affärer åker du till Västervik, ca 30 minuters bilresa. Stora gräsytor, stor sandstrand, serviceenheten är inte öppen trots att det snart är midsommar. Bra för barn, dessutom humana priser på både campingavgift och hyra av trampcyklar o minigolf. Annars är det ca 10 km till närmaste affär. Där kan barnen springa omkring i den fina lekparken eller varför inte utmana familjen på lite spännande minigolf med massar av roliga hinder. Är detta ditt TripAdvisor-objekt? Campingen erbjuder både campingplatser och stugor. gudingebadet

Gudingebadet - morse

Ett populärt utflyktsmål är Astrid Lindgrens Värld, ca 45 minuters bilresa. Heder åt campingägaren som tar tag i dylika tilltag. Gått om plats inte husvagnar inpå varandra. Säsongen är från 1 Maj — 15 Sept. Bilder 10 st Se gatuvy. Senaste artiklar Äventyret Aladdin Nyhet: Fantastisk utsikt över vattnet.