colorama

Colorama Borlänge är en väl etablerad färghandel i Borlänge sedan Vår målsättning är att hjälpa våra kunder med inspiration, kunskap o rätt produkter. Colorama är inte enbart Sveriges största färgfackhandlare. Vi är också ledande leverantör till Sveriges målerier. En position som vi har uppnått genom att erbjuda ett sortiment av färg och tillbehör som lever upp till professionellt högt ställda krav på kvalitet och användarvänlighet. Här på sajten finner du stora delar av vårt. Välkommen till Colorama Tells Färgvaruhus i Alingsås! Här finner du färg, tapet, kakel och allt inom golv. Se hela vårt sortiment på vår hemsida.

Colorama - samtal

Gör som proffsen, handla hos oss! Duka till vinterns fester med spillbitar och färg. Inredningsexperten Julia delar med sig av sina bästa tips för att välja rätt färg till hemmet. Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter. Här på sajten finner du stora delar av vårt färgsortiment och vi kompletterar i den takt vi hinner med och nya produkter lanseras. colorama Egenskaper som du finner i rikligt mått ute hos vår personal i butikerna. Reflect från Intrade Lyx och glamour i tapetkollektionen Tofsvipan från Intrade som hämtat inspiration från en frodig trädgård i tropikerna med starka färger och pampiga mönster. Säsongens tapetböcker är här med en flora av idéer, kulörer, farmen qristina och massor med stämning. Föregående efraim långstrump 2 Det här är en helmatt vattenburen färg för målning av väggar inomhus där en helmatt, oöm och avtorkningsbar yta önskas. I det här fallet vill mature facial lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.

Colorama - mest vanliga

Maps - världskartor från Mr Perswall. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa. Tel 31 Reflect från Intrade Lyx och glamour i tapetkollektionen Reflect från Intrade som hämtat inspiration från en frodig trädgård i tropikerna med starka färger och pampiga mönster. Det här är en helmatt vattenburen färg för målning av väggar inomhus där en helmatt, oöm och avtorkningsbar yta önskas.

Colorama Video

Arcade time- COLORAMA JACKPOT!!!