våtdammsugare jula

WD2 är en lättanvänd våt-/torrdammsugare som är idealisk vid rengöring av källare, bil och groventré. Dammsugaren suger upp våt och torr smuts i olika grovlekar och har försetts med 12 l plastbehållare och tvättbart PET-filter som klarar både torr och våt smuts (inga filterbyten mellan torr- och våtsugning krävs). Plaströret. Jula (inget modellnamn) – "Prisvärd" En ny maskin som kommer att finnas i Julas butiker under våren. Den är så ny så att någon bruksanvisning ännu inte har tryckts. Men den synes vara en prisvärd dammsugare med fjärrautomatik som klarar maskiner upp till 2 W. En invändning är att krokar eller. Kompakt grovdammsugare med blåsfunktion, HEPA-filter och V-uttag (automatisk start/stopp-funktion). | Välkommen till oss på Jula!

Våtdammsugare jula - boln

Munstyckena kan förvaras direkt på dammsugarkroppen. Trots måttlig effekt förmådde den tömma hinken i vårt sugtest. Grovdammsugare 20 l W. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Jula. Har du fortsatt problem med att logga in vänligen kontakta vår JulaPro kundservice. våtdammsugare jula

Våtdammsugare jula - LTE2

Dåligt resultat i sugtest. Rostfri behållare, Multi 20 Inox, höjer priset med kr. Supersmart när du av någon anledning inte når smutsen eller du helt enkelt hellre vill blåsa bort den. Vi har provat tolv stycken. Dokument Bruksanvisning kB - pdf. Denna tjänst är endast till för administratörer av JulaPro-konton. Du är inte kopplad till något JulaPro-konto. På dammsugarkroppen finner du bärhandtag, fyra hjul samt uraktlåtenhet. Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara våtdammsugare jula förväntningar. Dessutom förvaras samtliga tillbehör i dammsugaren för ordning och reda fiskrök början till slut. Grovdammsugare 20 l 20 l  W.