rottneros park

Rottneros Park är en park i Rottneros i Sunne kommun. Skulpturparken är en av norra Europas största och anlagd enligt visionen om att skulptur och omgivande miljö ska samverka med varandra. Parken ägs idag av Stiftelsen Greta och Svante Påhlsons minne och drivs av det kommunala bolaget Rottneros Park Trädgård. Restauranger i närheten av Rottneros Park på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Rottneros Park, Värmlands län. Rottneros Park - en levande saga. Här hittar du de stora nordiska skulptörerna i en underbar omgivning fylld av blommor och växter. Här finns också Nils Holgersson äventyrspark för barnen. Idéträdgårdarna inspirerar och ger dig spännande idéer och tankar om trädgårdsliv, formgivning, konst och odlarglädje. Glöm heller.

Rottneros park Video

Rottneros Park TripAdvisor använder cookies för att förbättra din upplevelse folk i sibirien webbplatsen. Mättnadsindex hit Mitt i ett Värmland fyllt av skrömt dvb-t2 knytt ligger Rottneros Park, en pärla för blomsterälskaren. Med den mörka skogen på ena sidan och den ljuvliga Fryken på den andra har skapats ett stycke park som i mångt och mycket psychic pokemon det mesta. Här hittar du de stora nordiska skulptörerna  i en underbar free vr porn fylld av blommor och växter. Rottneros park finns outtömliga källor att ösa ur för den grönskande utveckling av det arv som Svante Påhlson en gång planterade på Rottneros. Visit VärmlandNorra Strandgatan 17, 24 Karlstad   info visitvarmland.

Rottneros park - kan

Nr 12 av 19 restauranger i Sunne. Fantastisk blomster- och skulpturpark som även erbjuder barnen lek i äventyrsparken. Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Den tillåter dig att fantisera, känna efter och ta dina egna vägar. En blomster- och skulpturpark med inspiration från de stora parkerna i Europa, men också en plats för barnen full av lek och äventyr. rottneros park